Cateodata as vrea sa imi sterg singuratatea din ochi …

img-20161011-wa0000

Azi am dat peste aceasta poza pe internet si mi-a atras atentia. Poate e prea mult adevar in cateva cuvinte. Sau poate aveam nevoie sa citesc asta ca sa stiu ca e asa.

Ne dorim iubire. Ne dorim fericire, ne dorim familii, dar uitam de noi pe parcurs. Ne vedem prin ochii celuilalt si incepem sa ne comportam asa cum i-ar placea, fara sa mai tinem cont de noi. Da, asta e trendul. Sa gandim in pattern-uri si sa nu acordam credit oamenilor pentru ca nu sunt asa si asa si nu fac aia si aia. Ne e frica sa acordam sanse, dar tanjim dupa ele.

Cateodata as vrea sa imi sterg singuratatea din ochi. Doar cateodata. Pentru ca imi amintesc apoi de mine. Iar eu nu am nevoie de machiaj ca sa am incredere in mine, nu am nevoie de rochie ca sa intorc capete, nu am nevoie de cuvinte ca sa te „bat”.  Te „bat” cu propriile tale cuvinte. Si iti zdruncin lumea cu sinceritate.

Fumez o tigara si ma uit pe fereastra. Ploua. Imi place ploaia. Imi spala pacatele. E rece si brutala ca mine. Si-mi strica parul si ma intelege. Vine cu rapiditate, te loveste, asteapta putin si pleaca. Pentru ca stie ca tu nu o intelegi. Poate ca o sa mai apara din cand in cand sa vada cum mai esti. Dar, in final, cand poate o sa o faci sa fie calda si suava ca vara, ea n-o sa te mai vrea, pentru ca nu vei mai fi ce isi doreste.

Toti au un timp si toate au un moment. Ca trenurile pe care nu le-ai prins pana acum. Pe unele le-ai ratat, unele n-au vrut sa incetineasca astfel incat sa le prinzi din urma. Nu a fost momentul sau nu ai vrut sa il vezi. Si daca vei face asta mereu? Si daca n-o sa vezi niciun moment? Si daca o sa ramai singur intr-o ploaie care nu e a ta? Te resemnezi? Ramai rece ca ploaia mea, in lumea ta?

It’s about choices, baby! Give me an opportunity and let me learn how to handle it! I don’t know the easy way! But I am gambling it all!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.