#100lettersfromRaLu *Esti fericit? Day 8! 8th letter!

IMG-20170930-WA0000

„The best and the most beautiful things in the world cannot be seen, heard or even touched, they must be felt with the heart!” – Helen Keller

 

Si fix despre inima este vorba. Si despre toate credintele noastre gresite cu privire la tot ceea ce ne face fericiti!

Fericirea, dragilor, nu este in lucruri. Fericirea pura si sincera, nu e materiala. Nu se gaseste pe plastice care scot bani din pereti. Si nici in masini scumpe.

Poate ar trebui sa iti iei macar 5 minute sa te gandesti la asta. Si poate ar fi bine sa iei in calcul faptul ca o imbratisare calda face mai mult decat masina cu care a venit sa te ia de la birou.

Am tot spus ca ma deranjeaza societatea asta materialista in care traim. Si trendul asta, in sensul dobandirii de cat mai mult „material” si cat mai putin spiritual. Am cazut si eu in capcana asta si am ajuns, la 33 de ani, la concluzia ca este ok sa ai bani cat sa te intretii, sa pleci intr-o vacanta, sa iesi cu prietenii in oras. Dar banii astia nu cumpara si fericire.

Fericirea, dragilor, e in lucrurile marunte, care nu pot fi cumparate si care, aparent, sunt trecute cu vederea. Fericirea e in imbratisari sincere, in ochi care se uita doar in ochii tai, nu dupa alti ochi, in mangaieri suave si dragastoase si, mai ales, in prezenta. Pentru ca oamenii sunt fericiti cand esti prezent. Cand esti acolo, real, cu sufletul, nu doar fizic.

Cateodata imi doresc din tot sufletul sa ma intorc in copilarie. Sa ma intorc la perioada in care simteam fericirea pura si sincera a copilului care nu stia nimic despre rautati si duritate.

Uitati-va in ochii unui copil. Acolo, iubirea e pura, iar fericirea autentica. N-a fost atinsa de nimic, inca!

Tu cand ai fost ultima oara autentic fericit?

 

Cu drag,

Ra Lu ❤

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.