#100lettersfromRaLu * Primim ceea ce oferim! Day 13! 13th letter!

Primim ceea ce oferim … Sau despre legea „cauza si efect”.

Eu cred in karma. Eu cred intr-o forta mai puternica decat noi, care actioneaza in functie de tot ceea ce gandim si facem. De aceea, probabil, aceasta este una dintre cele mai importante legi ale karmei.

PRIMIM CEEA CE OFERIM!

Mi se pare ca aceste cuvinte nici macar nu mai au nevoie de explicatie. Si mi se pare, totodata, ca sunt foarte putin intelese. Stiu ca exista rau, tocmai pentru ca exista bine si ca, aceste actiuni, una fara cealalta, nu ar functiona. Stiu  ca exista pesimism, ca sa putem sa cunoastem si varianta pozitiva a lui  si sa vedem partea plina a paharului.

Da-mi un pahar sa-nchin si zi-mi de ce sa ne oprim!

Ce nu inteleg eu este faptul ca acest concept este, adesea, ignorat. Si ca este mult mai simplu si ti se pare normal doar sa ceri, fara sa oferi nimic in schimb.

Universul nu iti da doar pentru ca esti tu. Iti da doar daca ii oferi ceva in schimb. Si poti, trebuie doar sa vrei.

Adesea suntem atat de mici in gandire, incat avem impresia ca ni se cuvine. Si poate ca asa este. Doar ca asta functioneaza o perioada. Pana in momentul in care platesti tributul. Si, mai tarziu, nu e mai ieftin.

Ce apreciez foarte tare la cativa oameni in jurul meu, foarte putini, de altfel, este ca traiesc asumat. Si daca nu fac chiar ce trebuie, au puterea sa isi asume faptul ca roata se intoarce. Si cand vine reversul, de cele mai multe ori, e dureros.

Azi vorbesc in putine cuvinte, dar tot ce vreau sa ramana este faptul ca, indiferent ce faci, asuma-ti si fa-o cu fruntea sus. Si accepta tot ce ti se intoarce. Este doar ceea ce ai provocat.

Atat!

IMG-20171005-WA0000

 

Cu drag,

Ra Lu ❤

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.