#100lettersfromRaLu * Accepta ca sunt lucruri care nu pot fi schimbate! Day 15! 15th letter!

Si azi vorbim tot despre karma. Pentru ca eu cred in destin si cred ca nimic nu este intamplator. Si, dintre legile karmei, asta ar cam fi esentiala.

Sa accepti ca sunt lucruri care nu pot fi schimbate presupune sa fi invatat deja sa le privesti detasat. Sa fi invatat deja sa nu te afecteze.

Tineti minte ca am vorbit despre faptul ca nu ii poti schimba pe ceilalti si ca singurele schimbari pe care le poti face sunt la tine si tin doar de tine?

Cu cat accepti mai repede asta, cu atat mai usor vei intelege ca nu totul sta in puterea ta si exista niste aspecte, mai presus de tine, pe care nu le poti modifica. In general aceste aspecte raman in trecut.

Da, chiar in acel trecut in care, cateodata, facem greseala sa ne intoarcem. La acei oameni care fac parte din acel trecut de care noi tot tragem cu dintii.

Daca ne-am privi trecutul cu detasare si l-am lasa acolo unde ii este locul, cred ca ne-ar fi mult mai usor sa ne traim viitorul.

Cred ca, in cazul relatiilor, de exemplu, ne este foarte greu sa intelegem ca finalul vine doar pentru faptul ca unii oameni nu sunt facuti sa ramana permanent in viata noastra. Evoluam diferit si, la un moment dat, destinele ni se despart.

Asta nu este o tragedie!

Doar ca nu vedem noi jumatatea plina a paharului. Vedem doar tristetea si dezamagirea, in loc sa vedem evolutia noastra ca oameni.

Cand esti trist si te afunzi in borcanelul cu „fericirea” trecutului dupa care suspini, te rog, gandeste-te ca, daca astazi nu mai ai ceva, este pentru ca maine vei avea ceva mai bun.

IMG-20171007-WA0000

Cu drag,

Ra Lu ❤

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.