#100lettersfromRaLu * Omule, esti fericit? Day 40! 40th letter!

IMG-20171101-WA0000

Mi-a trecut azi prin minte un lucru. Cum ar fi daca pe Facebook ar aparea o noua stare acolo unde trebuie sa pui tu ostentativ si mare „intr-o relatie”, ” singur” sau preferatul meu ” it’s complicated”. Cum vine asa, dom’le, cu complicated asta? Adica ai fi intr-o relatie, dar nu stii ce sa zici? Sau nu stii nici tu in ce esti? Pai, sa-ti spun, daca nu stii in ce esti, crede-ma, nu esti in nimic.

Anyway, revenind la starile astea pe care, pana la urma, nu inteleg eu de ce trebuie sa le punem acolo, cum ar fi ca, pe langa cele de mai sus, sa avem posibilitatea sa selectam si ” intr-o relatie cu fericirea”? Cam cati oameni ar fi sinceri si ar avea relatia asta?

Daca arunc o privire in jur, la oamenii pe care ii cunosc, prea putini. I-am exclus pe cei care se pricep sa „pozeze” bine. De obicei fix aceia care se bat cu pumnul in piept ca relatia lor e minunata sunt cei a caror relatie nu este. Calm down, girl, nu judec pe nimeni, doar vad si spun. Nefericirea este cel mai usor de citit. Si cel mai greu de ascuns!

Trist? O, da, dar ce adevarat!

Ce inteleg oamenii foarte greu si foarte tarziu este fix faptul ca degeaba cauta fericirea in omul de langa si degeaba asteapta sa vina altcineva si sa ii faca fericiti. Fericirea pura, reala, autentica, vine din interior. Al tau, nu al celui de langa. Oamenii cu care alegem sa ne petrecem viata ne completeaza si ne intregesc, nu vin sa creeze o fericire care anterior nu exista, ca nu sunt zei. Si, de ce ar trebui sa ne fericeasca un strain, cand noi nu o putem face? Cum vine asta? Daca tu nu esti fericit cu tine, cum ar putea sa fie altcineva? Cum sa te vada un strain, daca nici macar tu nu te vezi?

Daca fericirea ta depinde de ceea ce face altcineva, atunci chiar ai o problema! – Richard Bach

Et voila! Scurt si la obiect, poate este cazul sa cauti mai mult in interiorul tau si mai putin pe strada, mai mult in modul in care tu te accepti si te intelegi si mai putin in modul in care te accepta ceilalti.

Esti cel mai important om din viata ta! Comporta-te ca atare!

Cu drag,

Ra Lu ❤

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.