#100lettersfromRaLu * Tu de ce nu o faci? Day 42! 42th letter!

#baretruth => sunt om si gresesc! Am gresit in trecut si, probabil, o voi mai face si de acum! Din graba, din intamplare, habar nu am! Cel mai probabil, nu intentionat!

Oricum ar fi, am invatat, acum ceva timp, un lucru foarte important si ma educ in a ma tine de cuvant cu privire la ceea ce imi propun legat de asta. Am invatat, in the hard way, ca iertarea este foarte importanta. Atunci cand o oferi si, mai ales, atunci cand o ceri. Cand esti capabil sa spui ” te rog sa ma ierti” sau „mi-am dat seama ca am gresit”.

Ti se pare ca e greu? Atunci nu stii sa iti asumi, nu stii sa iti evaluezi faptele si, cu siguranta, nu stii sa le acorzi oamenilor din jurul tau locul pe care il merita. Bam! Poate ca suna dur, dar este adevarat!

Daca ti se pare imposibil nu stiu daca merita sa citesti mai departe. Sau poate ca merita sa iti spun ca, la un moment dat, un om a fost capabil sa ierte tot si sa poarte o cruce care nu era a lui. Daca ai inteles macar putin din lectia de viata pe care el a transmis-o, poti macar sa accepti, nu neaparat sa crezi.

Si poti sa ierti si sa ceri iertare. Sa te eliberezi de orice povara ai purta, de orice lucru ai fi facut gresit si de gandul ca, undeva, ai suparat pe cineva.

Imi vine in minte o definitie celebra a iertarii, a lui Mark Twain si daca intelegi asta, nu ai nevoie de mai mult :

„Iertarea este mireasma pe care violeta o lasa pe calcaiul care a strivit-o!”

IMG-20171103-WA0000.jpg

Fii tu bun si lasa-i pe ceilalti sa fie cum vor ei. Asta vorbeste despre tine, nu despre restul lumii! Uita-te in ochii omului fata de care ai gresit si roaga-l sa te ierte. O va face, chiar daca nu iti spune, din orgoliu.

Impaca-te cu ceilalti si astfel te vei impaca si cu tine!

Cu drag,

Ra Lu ❤

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.