#100lettersfromRaLu * Sunt singura pentru ca imi permit! Day 49! 49th letter!

Tot aud, constant, comentarii legat de treaba asta cu singuratatea. Acum 30 de ai era musai sa te mariti si sa faci copii. Acum e musai sa fii intr-o relatie. Nu conteaza cum, relatie sa fie. Ca sa zambesti frumos pe strada. Fals, dar frumos.

Si ma gandeam asa ca eu :

  • Sunt puternica pentru ca asta mi-am dorit de la viața (sa trăiesc pe picioarele mele)
  • Sunt independenta pentru ca pentru asta am muncit ani la rând (cand alții o ardeau prin cafenele, făceam overtime si, da,  mai exista si cazuri de promovare pe merit)

si, mai ales

  • SUNT SINGURA pentru ca imi PERMIT !!! Da, chiar imi permit sa nu accept orice, sa nu port o masca de neajutorata doar ca sa atrag atenția, de firava ca sa fiu băgata in seama, de disponibila doar ca sa primesc un cocktail.

Asta intimidează? Da, ii intimidează pe BAIETEI, cei care se simt regii junglei, atâta timp cât jungla e un zoo in care exista oricum disciplina si domesticire.

Si ce mai sunt? Sunt eu insami si asta mi se pare cel mai important! O sa aud replica cu relatiile cu compromisuri si bla bla … Dragilor, compromisurile sunt ON atâta timp cât este vorba de „unde mergem azi?” si „ce facem de Revelion?” sau … culoarea aia care i se pare lui ca nu îți vine bine. Compromisurile nu înseamnă „eu sunt bărbatul in casa si fac aia si aia” (atenție, exista riscul sa fii nevoit chiar sa le faci pe toate atâta timp cât nu accepți ca si noi putem face multe), nu înseamnă „nu mai ieși cu prietenii tai ca ne suntem suficienți noi doi, unul altuia” (ca atunci am putea foarte bine sa trăim in pustiu), nu înseamnă „nu e ok sa câștigi mai mult ca mine” (serios? de ce crezi ca am muncit pana acum?), nu înseamnă ” nu te îmbraci cu fusta aia ca e prea scurta ” (scurta o sa fie relația asta in condițiile in care asta e toată încrederea pe care o primesc).

IMG-20171110-WA0000

Un bărbat (sper) m-a întrebat o data un lucru foarte interesant : „Stii ca voi, FEMEILE, puteti sa mutați munții daca vreți?” Si DA, noi chiar putem muta munții! In final nu contează decât pentru cine vrei sa o faci, daca merita sau nu si asta e un lucru pe care nimeni n-o sa-l descopere intr-un club, intr-o cafenea sau pe un stadion!

In the end, si asta e valabil doar pentru BĂRBAȚI si FEMEI, keep your standards high and look for your better half!

Uncompromise your happiness!

Nimeni nu merita cea mai buna varianta a ta daca nu este cea mai buna varianta a sa! Trist? NU, doar maxim de real!

Cu drag,

Ra Lu ❤

 

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.