#100lettersfromRaLu * Almost Christmas! Day 92! 92th letter!

Mai e putin putin pana la Craciun si ma gandeam acum ca poate, toate mesajele astea din media cu cadouri si toate cele sunt gresite si exagerate. Sunt foarte putini cei care promoveaza si altceva. Sentimente. Timp petrecut cu oamenii dragi. Iubire neconditionata.

Am vazut azi o poza pe instagram si mi-a atras atentia. Era un fel de lista de Craciun. Wishlist!

1. BE present in loc de BUY presentS

Fii prezent in viata oamenilor dragi tie. Fii acolo. Sa te simta si sa stie ca tii la ei. Un cadou, in lipsa ta, nu ajuta cu nimic. Nu-i face fericiti si nu le alina sufletul.

2. WRAP someone in a hug in loc de WRAP gifts

Cum ar fi daca cel mai sincer si mai frumos lucru pe care l-ai oferi ar fi o imbratisare din tot sufletul. Oamenii care te iubesc nu au nevoie de lucruri, au nevoie de gesturi.

3. SEND peace in loc de SEND gifts

Cadourile nu cumpara linistea pe care o poti oferi. Si nu tin loc de asta. Nu spala pacate si nici nu alina lipsa ta din viata celorlalti.

4. DONATE vor food in loc de SHOP for food

Despre asta am scris suficient de mult in articolele anterioare. Este important sa faci fapte bune. Tot ceea ce oferi dezinteresat se va intoarce la tine, intr-un fel sau altul. Universul lucreaza la asta, indiferent daca tu crezi sau nu.

5. MAKE love in loc de MAKE cookies

Si sper ca ati inteles ca este ceva mai profund decat nevoia fizica de conexiune superficiala. Implica-te cu sentimente, cu toata fiinta ta, fara sa gandesti fiecare pas si fiecare miscare. Fii acolo, prezent, traieste clipa.

6. BE the light in loc de SEE the lights

Fii ca o lumina in viata celor dragi tie. Ajuta-i. Fii langa ei cand au nevoie. Ofera-le iubire si un umar pe care sa se sprijine. Au nevoie sa stie ca au pe cine sa se bazeze, cu cine sa vorbeasca si, mai ales, au nevoie sa stie ca ii iubesti.

IMG-20171223-WA0000

Aceasta este o altfel de lista de Craciun si sunt convinsa ca in toata agitatia asta a Sarbatorilor, vom gasi timp sa gandim profund si sa fim prezenti in viata oamenilor dragi sufletului nostru.

Cu drag,

Ra Lu ❤

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.