De ce ma bazez pe suplimentele de la Calivita Romania?

Bună, dragilor,

Dacă mă urmăriți deja pe instagram sau youtube, știți că, de mai bine de o lună folosesc suplimentele alimentare ale brandului Calivita România. De multă vreme sunt atentă la toate ”semnalele” pe care organismul meu mi le oferă și am grijă să îl ajut cu suplimente care să îmi susțină frumusețea din interior, astfel încât rezultatele să se vadă la exterior.

Sunt pasionată de tot ceea ce ține de skincare, haircare și bodycare, am grijă ca tenul, părul și pielea mea să fie în cea mai bună formă, însă, sunt conștientă că nu este suficient să folosesc o cremă, o loțiune sau un șampon, ci trebuie să am grijă ca dieta mea să fie echilibrată, să consum fructe și legume, să beau multă apă, să evit expunerile îndelungi la soare …

Pentru că tot am deschis subiectul „expunere la soare”, am să continui în această direcție și am să vă povestesc despre produsul care îmi va fi nelipsit, de acum, și de care sunt foarte mulțumită, respectiv Beta Carotene. Am descoperit un ajutor de nădejde pentru pielea mea în aceste capsule care susțin frumusețea și sănătatea pielii. Și cred că o să vă atragă și vouă atenția faptul că Beta Carotene este un ajutor de nădejde pentru obținerea și menținerea unui bronz frumos, sănătos și de lungă durată. Unde mai pui și faptul că oferă o protecție naturală împotriva razelor UV? Evident că el nu înlocuiește protecția solară și aceasta trebuie să fie un must, indiferent de sezon, însa eu una sunt de părere că orice ajutor, cât de mic, este binevenit în lupta cu soarele și radiațiile lui.

Ce schimbări am remarcat eu folosind Beta Carotene?

Până acum, toate expunerile la soare (și aici nu mă refer la plajă, ci la plimbări lungi prin soare, în vacanță sau pe drumul până la și de la birou) nu au avut ”consecințe” pentru pielea mea și, mai mult decât atât, observ că a căpătat o culoare faină și uniformă. Abia aștept să vină vacanța în care voi lenevi pe o plajă și voi obține un bronz de care mă voi bucura până în miezul iernii.

Un alt produs de care sunt super încantată este #glamUp și trebuie să vă spun că, dintre toate, el este produsul de care nu m-aș despărți în nicio situație. În primul rând pentru că beneficiile lui au fost observate imediat de mine, fiind în situația în care pielea mea era, de ceva timp foarte deshidratată, fără vreo legătură cu cantitatea de apă sau cu loțiunea de corp pe care o foloseam. Desigur, încerc să beau suficientă apă în fiecare zi și recunosc și faptul că loțiunea de corp este prietena mea de aproximativ 3 ori pe săptămână. Însă diferența dintre apă + loțiune de corp înainte de #glamUp și apă + loțiune de corp după #glamUp este huge.

#glamUp este modul meu de a-mi începe ziua, iar în zilele în care nu îl iau pentru că sunt extrem de aglomerată, clar îmi lipsește. Face parte din rutina dimineților mele și face minuni pentru pielea mea. Iar asta se întâmplă pentru faptul că, pe lângă colagen hidrolizat, el conține și acid hialuronic, coenzima Q10 și extracte de plante și vitamine. Nu mai spun de faptul că are un gust foarte bun și pare că bei un suc.

Ce schimbări am remarcat eu, folosind #glamUp?

Pielea mea este mult mai fină și mai catifelată, nu mai pare uscată și nu mai are acel aspect tern, este strălucitoare și ”dau vina” pe #glamUp pentru asta. Cu siguranță, acest ajutor din interior produce aceste rezultate foarte bune la exterior.

Să nu uităm totuși de păr și de faptul că si el are nevoie de atenția noastră. Pentru mine, acest subiect este unul ”sensibil”, pentru că părul meu a suferit multe transformări, în ultimii ani, a fost mult prea expus unor produse agresive și, desigur, a reacționat în consecință. M-am bucurat foarte tare să descopăr Beauty Formula, care nu doar mă ajută să îmi susțin sănătatea părului, ci are beneficii și pentru sănătatea unghiilor. Colagenul hidrolizat despre care am povestit mai sus, componentă a #glamUp, se regăsește și în acest produs, pe lângă extracte de plante, vitamine, minerale și L-metionină .

Ce schimbări am remarcat eu, folosind Beauty Formula?

Având în vedere că, în rutina mea de haircare, sunt aceleași produse de ceva vreme, pot să ”dau vina” liniștită pe Beauty Formula pentru faptul că vârfurile nu mai par așa uscate și rebele ca de obicei, părul este mai strălucitor și pare mai plin de viată. Nu se mai rup atât de multe fire și am încredere că este fortificat din interior. În sfârșit, pot sa îl las să crească si să îmi pot face buclele la care visez mereu.

Acum că știți secretul meu de beauty, trebuie să vă spun că toate aceste produse si multe altele, se regăsesc pe site-ul celor de la Calivita Romania, pe care am să vi-l las mai jos și vă încurajez să le dați un follow pe instagram, pentru că sunt foarte activi acolo și vin în întâmpinarea comunității lor cu o mulțime de informații utile, în fiecare zi.

Neapărat trebuie să vă menționez aici și blogul https://caliblog.ro/ pe care eu l-am găsit foarte ingenios structurat și unde am descoperit o mulțime dearticole de sănătate, frumusețe sau lifestyle

Vă las mai jos links directe către site-ul lor și către produsele despre care v-am povestit și sper să vă fie de folos toate aceste informatii. Dacă le folosiți deja sunt sigură că sunteți în asentimentul meu și v-ați dat seama până acum de beneficiile și aportul adus de către acestea organismului.

Calivita Romania : https://romania.calivita.com/webshop

Beta Carotene : https://bit.ly/3AMu9J2

#glamUp : https://bit.ly/37NIuIO

Beauty Formula : https://bit.ly/3AJkHGf

Cu drag,

Ra Lu ❤

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.