My bearded brunet man … you are all grown up now!

Azi m-am gandit la tine! Poate e prea urat afara si am avut timp sa stau cu gandurile mele. Si scriu, desi nu e nici joi, nici duminica.

Of, barbosule, tu imi esti foarte drag! Imi aduci bucurie in fiecare zi in care ma suni in loc de „buna dimineata” cu tot cu pozele si facetime-ul tau. Esti foarte haios si ma bucur ca ai crescut si ai devenit asa cum te vad eu.

Cum? Nu inca! Nu e momentul acum sa afli cum te vad. Si tu mai ai nevoie de timp. Si tu mai ai nevoie de niste experiente. Ai nevoie sa treci peste vara asta si peste tot ce ai fi facut. Ai aflat ce e iubirea, iar daca a durut, a fost doar pentru ca aveai nevoie de o lectie. Aveai nevoie sa intelegi niste lucruri ca sa fii un better man pe viitor. Iubirea aia mare si sincera care probabil te asteapta in viitor are nevoie de tine matur, nu copil impulsiv.

Tu ai mare nevoie de o familie si de stabilitate. Si se vede ca asta este ceea ce cauti. Te simt si stiu ca asta e motivul pentru care alegi sa petreci foarte mult timp cu ea. Ea are familia pe care o vrei tu.

Dar ai rabdare, dragule! Toate la timpul lor. Nu forta ceea ce urmeaza sa se intample si nu ramane atasat de situatii si nu te gandi prea mult la toate problemele. Le blochezi si le fortezi un rezultat si nu e cel mai bun, de obicei.

Let things be!

What is meant to happen will happen, my dear brunet bearded man! 😙🤗

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.